Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Rijschool Almere | GREGG'S.nl

Direct een afspraak inplannen?

Neem contact op!

Rijschool Amstelveen

Ben jij op zoek naar een leuke rijschool die jou klaarstoomt voor het rijexamen in Amstelveen? Bel mij, Gregg’s autorijschool, om binnen no-time je rijbewijs te halen. Ik geef jou kwaliteit lessen, waarbij een foutje niet erg is. Wij werken samen aan jouw rijdvaardigheden en zorgen dat jij binnenkort jouw rijbewijs op zak hebt.

Eerlijkheid en spontaniteit bij Gregg’s autorijschool

Sinds 2014 is onze rijschool een begrip in regio Amstelveen. Alle lessen zijn gericht en intensief. Bij mij kan jij eerlijkheid en spontaniteit verwachten. Past dit bij jou? Dan bieden wij jou vrijblijvend een proefles aan, zo kan ik zien hoe je motoriek en niveau op het moment is. Wil je beginnen met echte lessen? Dan stoom ik jou in een relatief korte periode klaar voor jouw examen. Bij mij staat een rijles voor ‘gewoon lekker rijden’. Geen verplichte nummertjes die we per les behandelen. De rijlessen vinden plaats in het vertrouwde examengebied in Amstelveen. Door onze les structuur ‘gewoon lekker rijden’ kom jij de alledaagse situaties tegen. Ook kom jij hierdoor niet voor vreemde verkeerssituaties te staan.

Wij zijn dé rijschool in Amstelveen

De rijlessen op ons rijschool zijn altijd gericht en intensief, ik zorg ervoor dat jij lekker achter het stuur zit. Met klamme handjes zit je namelijk niet rustig achter het stuur. De kracht van de rijlessen zit in de herhaling van alle onderdelen. Maar vooral ook waar jij fouten maakt. Krijg jij zweethandjes bij het fileparkeren of bij de snelweg? Wees niet bang, ik ben de rijschool in Amstelveen die jou ontspannen laat autorijden. Alle onderdelen komen in de rijlessen aan bod, zo heb jij binnen een korte periode je rijbewijs op zak. Met mijn ervaring en aanpak stoom ik jou klaar. Daarbij is de klik tussen jou en de rijschool van belang. Is er een klik? Dan is de rijles veel prettiger om te gevolgen. Bovendien voel jij je dan meer op gemak achter het stuur. Ervaar mijn wijze van lesgeven met een proefles in Amstelveen.

Boek jij jouw eerste rijles bij Gregg’s autorijschool? Neem vandaag nog contact met mij op voor het inplannen van jouw rijles in Amstelveen.

 

 

Rijles bij GREGG'S

Mijn lessen zijn gericht en intensief, hierdoor kan je in een relatief korte periode klaargestoomd worden voor jouw examen.

Meer lezen?

Geslaagden Gallerij

Bijna 60% van de cursisten bij GREGG'S slagen voor het rijbewijs in één keer

Wil jij ook zo'n toffe rijopleiding?

Meer zien?

Direct een afspraak?

Neem gewoon contact met me op!

Bellen? Het liefst via Whatsapp, want waarschijnlijk rijd ik met een cursist.

Klik hier!

 
Copyright © 2022 Greggs
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren