Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Rijschool Almere | GREGG'S.nl

Direct een afspraak inplannen?

Neem contact op!

Rijles Amsterdam

Wil jij beginnen met rijles en woon je in de omgeving van Amsterdam? Bel mij, Gregg’s autorijschool, dan zorg ik dat jij snel achter het stuur zit. We gaan samen gewoon lekker rijden, een foutje is daarbij niet erg. Zo komen we samen verder richting jouw rijbewijs.

Eerlijkheid en spontaniteit bij Gregg’s autorijschool

Ik ben begonnen in 2014 met het aanbieden van rijles, en de rijschool is sindsdien een begrip in de regio Amsterdam. Alle lessen zijn gericht en intensief. Bij mij kan jij eerlijkheid en spontaniteit verwachten. Past dit bij jou? Dan bieden wij jou vrijblijvend een proefles aan, zo kan ik zien hoe je motoriek en niveau op het moment is. Wil je beginnen met echte lessen? Dan stoom ik jou in een relatief korte periode klaar voor jouw examen. Bij mij staat een rijles voor ‘gewoon lekker rijden’. Geen verplichte nummertjes die we per les behandelen. De rijlessen vinden plaats in het vertrouwde examengebied in Amsterdam. Door onze les structuur ‘gewoon lekker rijden’ kom jij de alledaagse situaties tegen. Ook kom jij hierdoor niet voor vreemde verkeerssituaties te staan.

Boek je rijles in Amsterdam bij ons

Bij Gregg’s autorijschool werken wij gericht en internsief naar jouw doel, je rijbewijs, toe. We besteden de tijd optimaal en productief. Een rijles bij ons betekent rijden in de vertrouwde omgeving van Amsterdam. Alle verkeerssituaties gaan wij met je langs, zodat jij nooit voor een onverwachte situatie komt te staan. Als je tijdens het lessen last krijgt van klamme handen achter het stuur, nemen wij alles op jouw gemak met elkaar door. Zo leer jij nog beter autorijden. De kracht van rijlessen zit hem bij ons in de herhaling. Dus er is geen reden tot paniek bij een foutje. Bovendien is een ander punt tijdens de rijlessen de klik met jouw rijinstructeur. Waarom? Een klik zorgt er ook voor dat jij je op gemak voelt bij jou rijles.

Wil jij beginnen rijlessen in Amsterdam? Neem vandaag nog contact op via de website of stuur mij gewoon een appje.

 

 

Rijles bij GREGG'S

Mijn lessen zijn gericht en intensief, hierdoor kan je in een relatief korte periode klaargestoomd worden voor jouw examen.

Meer lezen?

Geslaagden Gallerij

Bijna 60% van de cursisten bij GREGG'S slagen voor het rijbewijs in één keer

Wil jij ook zo'n toffe rijopleiding?

Meer zien?

Direct een afspraak?

Neem gewoon contact met me op!

Bellen? Het liefst via Whatsapp, want waarschijnlijk rijd ik met een cursist.

Klik hier!

 
Copyright © 2022 Greggs
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren