Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Rijschool Almere | GREGG'S.nl

Direct een afspraak inplannen?

Neem contact op!

Rijbewijs Duivendrecht

Woon jij in de omgeving van Duivendrecht en wil jij je rijbewijs halen? Bel mij, Gregg’s autorijschool, om binnen no-time je rijbewijs te halen. We gaan samen gewoon lekker rijden, een foutje is daarbij niet erg. Zo maken we samen stappen richting jouw rijbewijs.

Gregg’s autorijschool betekent ‘gewoon lekker rijden’

In 2014 is de rijschool actief en was ook al snel een begrip in de regio Amsterdam. De manier van lesgeven is gericht en intensief. Ik ga eerlijk en spontaan te werk, dit wordt door veel mensen als prettig ervaren. Wij bieden ook een vrijblijvende proefles aan, zo hoef je niet direct een pakket te kopen en bepaal je zelf of je verder gaat met lessen. Gaan we samen aan de slag? Dan zorg ik dat jij in een relatief korte tijd klaar bent om je examen te doen. Bij mij staat een rijles voor ‘gewoon lekker rijden’. Geen verplichte nummertjes die we per les behandelen. De rijlessen vinden plaats in het vertrouwde examengebied in Duivendrecht. Door onze les structuur ‘gewoon lekker rijden’ kom jij de alledaagse situaties tegen. Ook kom jij hierdoor niet voor vreemde verkeerssituaties te staan.

Haal je rijbewijs in Duivendrecht

Mijn aanpak is altijd gericht en intensief, ik zorg ervoor dat jij lekker achter het stuur zit. Rijden met klamme handjes aan het stuur wil niemand toch? De kracht van mijn rijlessen zit in de herhaling van alle onderdelen, maar vooral ook waar de fouten worden gemaakt. Deze nemen wij samen door, zodat jij je punten uit deze situatie oppikt. Door het rijlessen in je vertrouwde omgeving van Duivendrecht, weet jij waar je op moet letten. Daarnaast is het belangrijk dat jij je prettig voelt in de auto. Hier speelt de rijinstructeur ook een rol in. Daarom adviseer ik om altijd een proefles te boeken, zo weet jij of deze aanpak voor jou werkt.

Start vandaag met rijlessen en haal binnenkort jouw rijbewijs in Duivendrecht. Je neemt gemakkelijk contact met mij op via de website of met een simpel appje.

 

 

Rijles bij GREGG'S

Mijn lessen zijn gericht en intensief, hierdoor kan je in een relatief korte periode klaargestoomd worden voor jouw examen.

Meer lezen?

Geslaagden Gallerij

Bijna 60% van de cursisten bij GREGG'S slagen voor het rijbewijs in één keer

Wil jij ook zo'n toffe rijopleiding?

Meer zien?

Direct een afspraak?

Neem gewoon contact met me op!

Bellen? Het liefst via Whatsapp, want waarschijnlijk rijd ik met een cursist.

Klik hier!

 
Copyright © 2022 Greggs
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren