Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Rijschool Almere | GREGG'S.nl

Direct een afspraak inplannen?

Neem contact op!

Rijbewijs B Almere

Ben jij op zoek naar een rijschool om je rijbewijs B te halen en woon je in de omgeving van Almere? Bel dan Gregg’s autorijschool, ik zorg ervoor dat jij goed voorbereid bent op het examen. Samen gaan we aan de slag, maak gerust een foutje daar leer je weer van.

Eerlijk en spontaan

Ik ben begonnen in 2014 en de rijschool is sindsdien een begrip in de regio Amsterdam. Alle lessen zijn gericht en intensief. Bij mij kan jij eerlijkheid en spontaniteit verwachten. Past dit bij jou? Dan bieden wij jou vrijblijvend een proefles aan, zo kan ik zien hoe je motoriek en niveau op het moment is. Wil je beginnen met echte lessen? Dan stoom ik jou in een relatief korte periode klaar voor jouw examen. Bij mij staat een rijles voor ‘gewoon lekker rijden’. Geen verplichte nummertjes die we per les behandelen. De rijlessen vinden plaats in het vertrouwde examengebied in Almere. Door onze les structuur ‘gewoon lekker rijden’ kom jij de alledaagse situaties tegen. Ook kom jij hierdoor niet voor vreemde verkeerssituaties te staan.

Haal jouw rijbewijs B in Almere

Mijn manier van lesgeven is gericht en intensief, zo besteden we de uren optimaal. Voel jij dat je bij bepaalde handelingen niet op je gemak bent? Dat is niet erg, wij nemen samen de situatie door. Zo leer jij van de fouten die gemaakt zijn. Ook herhalen wij dit keer op keer, zodat het als ‘normaal’ gaat voelen. De kracht van mijn rijlessen voor jouw rijbewijs B zit juist in de herhaling van alle onderdelen die aan bod komen. Daarnaast speelt de klik met de rijinstructeur ook een rol. Omdat dit een bijdrage levert aan jouw rijlessen.

Wil jij jouw rijbewijs B halen in Almere? Neem vandaag nog contact met mij op via de website of stuur een bericht via WhatsApp.

 

Rijles bij GREGG'S

Mijn lessen zijn gericht en intensief, hierdoor kan je in een relatief korte periode klaargestoomd worden voor jouw examen.

Meer lezen?

Geslaagden Gallerij

Bijna 60% van de cursisten bij GREGG'S slagen voor het rijbewijs in één keer

Wil jij ook zo'n toffe rijopleiding?

Meer zien?

Direct een afspraak?

Neem gewoon contact met me op!

Bellen? Het liefst via Whatsapp, want waarschijnlijk rijd ik met een cursist.

Klik hier!

 
Copyright © 2022 Greggs
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren