Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Rijschool Almere | GREGG'S.nl

Direct een afspraak inplannen?

Neem contact op!

Rijbewijs Amsterdam

Woon jij in de omgeving van Amsterdam en wil jij je rijbewijs halen? Bel mij, Gregg’s autorijschool, om binnen no-time je rijbewijs te halen. We gaan samen gewoon lekker rijden, een foutje is daarbij niet erg. Zo komen we samen verder richting jouw rijbewijs.

Gregg’s autorijschool voor ‘gewoon lekker rijden’

Ik ben begonnen in 2014 en de rijschool is sindsdien een begrip in de regio Amsterdam. Alle lessen zijn gericht en intensief. Bij mij kan jij eerlijkheid en spontaniteit verwachten. Past dit bij jou? Dan bieden wij jou vrijblijvend een proefles aan, zo kan ik zien hoe je motoriek en niveau op het moment is. Wil je beginnen met echte lessen? Dan stoom ik jou in een relatief korte periode klaar voor jouw examen. Bij mij staat een rijles voor ‘gewoon lekker rijden’. Geen verplichte nummertjes die we per les behandelen. De rijlessen vinden plaats in het vertrouwde examengebied in Amsterdam. Door onze les structuur ‘gewoon lekker rijden’ kom jij de alledaagse situaties tegen. Ook kom jij hierdoor niet voor vreemde verkeerssituaties te staan.

Scoor jouw rijbewijs in Amsterdam

Mijn aanpak is altijd gericht en intensief, ik zorg ervoor dat jij lekker achter het stuur zit. Rijden met klamme handjes aan het stuur wil niemand toch? Dit behaal ik door het herhalen van alle onderdelen in de lessen. Mijn insteek om je rijbewijs te halen in Amsterdam zit hem in de herhaling. Maar ook om de fouten die er worden gemaakt, door te nemen. Krijg jij het benauwd bij het fileparkeren of bij de snelweg? Wees niet bang, ik pas mijn rijlessen aan jou aan. Alle onderdelen komen aan bod, zodat jij binnen een korte periode je rijbewijs binnen hebt. Bovendien is de klik met de rijschool een prioriteit. Waarom? Een klik zorgt ervoor dat jij een vertrouwd gevoel hebt in de auto. Dus mijn advies, boek een proefles en ervaar mijn stijl van rijlessen.

Haal jij binnenkort jouw rijbewijs met mijn rijlessen in Amsterdam? Neem contact op via de website of stuur mij gewoon een appje.

 

 

Rijles bij GREGG'S

Mijn lessen zijn gericht en intensief, hierdoor kan je in een relatief korte periode klaargestoomd worden voor jouw examen.

Meer lezen?

Geslaagden Gallerij

Bijna 60% van de cursisten bij GREGG'S slagen voor het rijbewijs in één keer

Wil jij ook zo'n toffe rijopleiding?

Meer zien?

Direct een afspraak?

Neem gewoon contact met me op!

Bellen? Het liefst via Whatsapp, want waarschijnlijk rijd ik met een cursist.

Klik hier!

 
Copyright © 2022 Greggs
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren