Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Rijschool Almere | GREGG'S.nl

Direct een afspraak inplannen?

Neem contact op!

Autorijles Lelystad

Woon jij in de omgeving van Lelystad en wil jij beginnen met autorijles? Bel mij, Gregg’s autorijschool, om binnen no-time je rijbewijs te halen. We gaan samen gewoon lekker rijden, een foutje is daarbij niet erg. Zo komen we samen verder richting jouw rijbewijs.

Eerlijkheid en spontaniteit bij Gregg’s autorijschool

Ik ben begonnen in 2014 en de rijschool is sindsdien een begrip in de regio Amsterdam. Alle lessen zijn gericht en intensief. Bij mij kan jij eerlijkheid en spontaniteit verwachten. Past dit bij jou? Dan bieden wij jou vrijblijvend een proefles aan, zo kan ik zien hoe je motoriek en niveau op het moment is. Wil je beginnen met echte lessen? Dan stoom ik jou in een relatief korte periode klaar voor jouw examen. Bij mij staat een rijles voor ‘gewoon lekker rijden’. Geen verplichte nummertjes die we per les behandelen. De rijlessen vinden plaats in het vertrouwde examengebied in Lelystad. Door onze les structuur ‘gewoon lekker rijden’ kom jij de alledaagse situaties tegen. Ook kom jij hierdoor niet voor vreemde verkeerssituaties te staan.

Boek jouw autorijles in Lelystad

Mijn aanpak is altijd gericht en intensief, ik zorg ervoor dat jij lekker achter het stuur zit. Rijden met klamme handjes aan het stuur wil niemand toch? De kracht van mijn rijlessen zit in de herhaling van alle onderdelen. Maar specifiek op de punten waar jij extra aandacht aan wilt besteden. Krijg jij het benauwd bij het fileparkeren of rijden op de snelweg? Wees niet bang. Dit gaat vanzelf weg, zodra jij je vertrouwd voelt achter het stuur. Ik pas mijn rijlessen aan jou aan. Door de autorijlessen in jouw vertrouwde omgeving van Lelystad weet jij precies waar jij op moet letten. Je kent de wegen en kent de situaties die zich voordoen. Ook is het van belang dat jij je prettig voelt in de auto. Daarom adviseer ik altijd om eerst een proefles te boeken. Zo weet jij of mijn aanpak bij jou aansluit.

Wil jij beginnen met autorijlessen in Lelystad? Neem vandaag nog contact op via de website of stuur mij gewoon een appje.

 

Rijles bij GREGG'S

Mijn lessen zijn gericht en intensief, hierdoor kan je in een relatief korte periode klaargestoomd worden voor jouw examen.

Meer lezen?

Geslaagden Gallerij

Bijna 60% van de cursisten bij GREGG'S slagen voor het rijbewijs in één keer

Wil jij ook zo'n toffe rijopleiding?

Meer zien?

Direct een afspraak?

Neem gewoon contact met me op!

Bellen? Het liefst via Whatsapp, want waarschijnlijk rijd ik met een cursist.

Klik hier!

 
Copyright © 2022 Greggs
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren